NEFIT EASY ZOMERACTIE

Koop een Nefit toestel en ontvang gratis een Bosch product! Wij geven u deze zomer een extra goede reden om een Nefit toestel aan te schaffen. Als u tussen 1 juni en 31 augustus een Nefit 9000i, Nefi t TrendLine, Nefit ProLine Nxt, Nefit EnviLine of Nefit VentiLine koopt en door ons laat installeren, ontvangt u een gratis Bosch product naar keuze met een waarde tot maar liefst € 140,-!

1200x900

LEES HIER MEER OVER DE NEFIT EASY:

NEFIT EASY

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Nefit Easy te bedienen via uw smartphone

Houd via de app uw gasverbuik in de gaten