NEFIT EASY ACTIE

Kosten besparen en duurzaam wonen? Laat u door ons adviseren!
Vraagt u zich wel eens af of uw energierekening niet omlaag kan? Duurzame energie,   verwarmen zonder gas… je hoort er bijna dagelijks over. Maar is het wat voor u?

 Waarom kiezen voor duurzaam?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een duurzame verwarmingsoplossing. Redenen genoeg:

  • Lagere energierekening
  • Schonere leefomgeving
  • Deels voorzien in je eigen energie
  • Hogere woningwaarde door o.a. een beter Energielabel
  • Aantrekkelijke overheidssubsidie

100% Duurzaam Een 100% duurzame oplossing is niet voor iedereen haalbaar of rendabel. Daarin zijn we eerlijk. Maar er zijn genoeg alternatieven om uw woning duurzamer te maken, minder gas te gebruiken en extra energie te besparen. Voor elke woning en elk budget hebben wij een complete, slimme oplossing.

Tijdelijk € 100,- tot € 450,- retour Wat is op dit moment de beste keuze voor u? Wij geven u helder en eerlijk advies. Als erkend Nefit Dealer staan we garant voor deskundige service waarmee u vooruit kunt. Bovendien profiteert u tot eind december 2017 van € 100,- tot € 450,- voordeel als u kiest voor een Nefit HR-ketel, warmtepomp of zonne-energiesysteem.

Wilt u voor lange tijd zeker zijn van zorgeloos, energiebesparend comfort én profiteren van
het extra voordeel? Bel ons dan voor de voorwaarden en vrijblijvend advies:   TEL: 0251 37 44 81

LEES HIER MEER OVER DE NEFIT EASY:

NEFIT EASY

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Nefit Easy te bedienen via uw smartphone

Houd via de app uw gasverbuik in de gaten